Augue neque et curae

Justo mi vehicula pulvinar primis placerat fusce pretium curae, ut ad placerat aliquam at facilisis.

Egestas cras rhoncus

Donec lorem duis vivamus habitasse per, duis interdum sapien etiam eget, quam semper a aenean.

Phasellus ultricies!

Leo class adipiscing bibendum senectus, aenean inceptos fusce quisque, egestas diam aliquam.

Història del Centre


Al Pinós l'ensenyament estava dispers en diferents locals per tot el poble. Per reunir tots en un mateix centre, es va crear el Col•legi Sant Anton (1966) d'àmbit comarcal. En aquest centre hi havia servei de menjador i transport.


Davant la creació de noves unitats, i per falta de llocs on acollir els alumnes, es cedeixin unes aules del Col•legi Homologat de Batxillerat Pérez Ochoa per a EGB, creant-se el C.N. José Pérez Ochoa. A causa de les necessitats d'espai del Centre Homologat, l'expansió del Col • legi Nacional va exigir l'habilitació de locals provisionals per poder acollir els alumnes.


Això va motivar la creació d'un nou centre 1980 - al barri Santa Catalina, rebent així el col•legi el nom d'aquest barri.


El centre consta actualment de tres edificis situats en un mateix espai. .


En una primera fase estava previst construir un centre de setze unitats. Però a causa de retallades pressupostàries es va quedar reduït a vuit unitats el que va motivar que no es poguessin integrar en el nou centre totes les unitats que tenia consolidades el CN José Pérez Ochoa.

 • 1ª Fase

  Resumint, en aquesta primera fase 1980 - es construeix un primer bloc de vuit unitats i s'habilita el centre per acollir el menjador escolar.

  Davant la no realització del projecte inicial es va quedar sense capacitat per acollir l'alumnat pel que en una segona fase 1983-es va construir un segon bloc amb noves unitats per atendre les necessitats de la població escolar.

 • 2ª Fase

  Després d'aquesta segona fase i a causa de la transformació del centre en Comarcal ens tornem a trobar amb problemes d'espai i és quan es construeix 1988 - una tercera fase: el bloc que acull preescolar amb quatre unitats.

 • 3ª Fase

  Amb aquesta tercera fase el centre queda configurat com és en el moment actual separat en tres edificis.


Al C.E.I.P. Santa Catalina seguim creient en una educació pública que forme persones crítiques i solidàries, compromeses amb el nostre temps i respectuoses amb els altres.

Són més de trenta anys en els quals molts mestres, alguns del Pinós, han deixat la seua empremta i el seu bon fer, educant molts xiquets/es del poble i de fora d’ell.

Han canviat moltes coses: el sistema educatiu, el tipus d’alumnat, el professorat, els pares i mares. Són altres generacions, altres els modes de viure i actuar, una altra forma d’ensenyar i arribar als xiquets.

Per a completar esta breu història, podem recordar els últims seus directors/es: En José Esteve Belando, N’Antonio López Poveda  i als seus equips directius, al nombrós professorat, al personal no docent i a les Ampes, perquè tots han treballat molts anys amb dedicació i il·lusió pels xiquets/es d’este col·legi. Des d’ací els dediquem a tots ells un record agraït i afectuós.

 

 

Leo nisi ultrices nisl posuere

Aenean commodo et enim praesent habitasse tempus facilisis egestas mattis proin nisl, ante lectus donec vitae imperdiet nam purus scelerisque ipsum scelerisque, habitasse et urna curae varius accumsan taciti sagittis dui elementum. Sociosqu est a nisl est sociosqu hac eget maecenas aliquam, ultrices molestie proin torquent felis inceptos iaculis fringilla, tempus risus dui inceptos aliquet enim viverra cras. Inceptos platea sem dapibus dui feugiat tellus hendrerit, elit accumsan suscipit integer sodales.

Dictum taciti odio erat eget a