Vehicula ut interdum

Gravida ut litora himenaeos eleifend, porta sagittis rhoncus vehicula, pretium quisque donec.

Tortor dapibus donec

Scelerisque curae erat gravida leo arcu tristique nostra, lacinia rhoncus id metus placerat.

Dapibus quis nam hac

Turpis pretium eleifend enim hendrerit quisque quis, lacinia suscipit vehicula donec dolor.

Maecenas quisque ultricies nam


Torquent ut phasellus amet per lorem eu dictum aliquet vestibulum fusce per metus nec vivamus sapien

  • Dictum nec
    Nisl tempus potenti ut euismod adipiscing per
  • Turpis ad!
    Vulputate tempus cras malesuada cubilia ad eu
  • Nullam hac
    Faucibus tincidunt habitant fames maecenas ad

RED ECOESCOLES


La nostra escola està històricament molt conscienciada i compromesa amb el medi ambient, respecte i cura de la natura. Per això, fa ja tres cursos que estem inclosos en el programa de la Diputació d'Alacant de Xarxa d'Ecoescoles.

Durant  tot el curs escolar tots els xiquets/es treballen coneixent i autoavaluant quina és la realitat que té el nostre centre en diferents àmbits, com ara els residus que produïm al centre, què es fa amb ells, com es pot reduir el seu consum i fer malbaratament de cap recurs.

Un altre tema han estat el nostre entorn, com el nostre centre pot ajudar a millorar l'entorn en què es troba i per últim hem treballat l'aigua com a recurs escàs i bé comú de totes les persones.

Són continguts a treballar de manera transversal, però també específica, des dels nostres alumnes més petits fins als més grans, tot adaptat al seu nivell maduratiu i d'aprenentatge.

Convallis tempus enim praesent

Posuere fermentum euismod lacus integer tempor porttitor aenean est habitasse, iaculis suscipit nibh auctor orci diam bibendum leo imperdiet, cubilia himenaeos fermentum est vestibulum phasellus vitae odio. Vitae in cursus pellentesque rutrum fames consequat congue ornare, per mauris conubia enim accumsan consectetur diam, tempor ligula dictum per hendrerit habitasse primis. Potenti elit nec cursus per etiam praesent ultrices, aenean semper eros rutrum nisl augue nisi, hac nisl mattis tellus gravida et.

Sit tristique accumsan tempus!