Placerat bibendum at

Ad ut vulputate interdum consequat, viverra varius quis a interdum, cubilia pellentesque aliquam.

Enim morbi potenti a

Justo blandit dictum auctor potenti eu porttitor lectus, donec commodo imperdiet aliquam eget.

Semper lectus ipsum!

Euismod donec ante odio consequat habitant, donec vitae eleifend cras, a lobortis ante interdum.

Praesent tincidunt dictum orci


Habitant facilisis imperdiet curae lacinia augue aenean varius ad suspendisse cras porta risus felis

  • Feugiat ut
    Massa rutrum nibh amet accumsan interdum ante
  • Luctus sem
    Auctor platea leo nullam taciti sagittis quam
  • Tristique!
    Lectus ante lobortis tempus a phasellus augue

RED ECOESCOLES


La nostra escola està històricament molt conscienciada i compromesa amb el medi ambient, respecte i cura de la natura. Per això, fa ja tres cursos que estem inclosos en el programa de la Diputació d'Alacant de Xarxa d'Ecoescoles.

Durant  tot el curs escolar tots els xiquets/es treballen coneixent i autoavaluant quina és la realitat que té el nostre centre en diferents àmbits, com ara els residus que produïm al centre, què es fa amb ells, com es pot reduir el seu consum i fer malbaratament de cap recurs.

Un altre tema han estat el nostre entorn, com el nostre centre pot ajudar a millorar l'entorn en què es troba i per últim hem treballat l'aigua com a recurs escàs i bé comú de totes les persones.

Són continguts a treballar de manera transversal, però també específica, des dels nostres alumnes més petits fins als més grans, tot adaptat al seu nivell maduratiu i d'aprenentatge.

Nullam nostra feugiat potenti!

Interdum per ornare pulvinar a cursus massa placerat quisque morbi interdum, est nulla sed integer venenatis congue ipsum amet duis, praesent lectus maecenas phasellus eget pretium per aliquam interdum. Nisl convallis ligula lacus elementum pellentesque dictumst platea nisl mollis semper luctus sociosqu, aptent potenti facilisis aliquet nam nisl senectus eleifend felis platea eleifend ut, mauris aenean purus quam nullam praesent felis ligula non etiam orci. Proin mattis lorem aliquam proin, vitae lectus.

Tempor sociosqu curabitur eget